Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk aandachtspunt in een tijd van groeiende krapte, vergrijzing en verregaande technologisering. Dit vraagt om vernieuwing, flexibiliteit, talent, gezonde en vitale medewerkers. Wij helpen u daarbij.

De kracht van optimaal en duurzaam inzetbaar kunnen werken, zit in de verbinding tussen mens en organisatie.

De medewerker aan zet bij duurzame inzetbaarheid

Vertrouwen, zelfinzicht, verantwoordelijkheid en samenwerking vormen de fundamenten voor de volgende stap naar een voortdurende duurzame inzetbaarheid. Een beleid op duurzame inzetbaarheid voor uw medewerkers is gericht op ontwikkeling, gezondheid, flexibiliteit, opleiding, motivatie, werk-privé balans: een optelsom van factoren die een bijdrage leveren aan vitaliteit en duurzaam inzetbare medewerkers.

Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

De organisatie faciliteert

De organisatie daagt uit en verleidt de medewerker om die stap naar duurzame inzetbaarheid en vitaliteit te zetten. Door mensen te motiveren, in een stimulerende omgeving te brengen, hun sterke punten te ontwikkelen en hen 100% erbij te betrekken. Daar is een helder beleid, draagvlak, werkwijzen, structuren, techniek en teamspirit voor nodig. Vitale organisaties laten medewerkers floreren en presteren. Ze gunnen medewerkers geluk, gezondheid, vitaliteit en leefkracht, ook ná de werkbare leeftijd.

Investeren in duurzame inzetbaarheid betekent kwaliteitswinst want vitale medewerkers zorgen immers voor een vitale organisatie. Hierdoor kan een bedrijf effectief reageren op de veranderingen in het bedrijf en in de markt.

Heldere stappen naar duurzame inzetbaarheid

Triple Dynamixs adviseert en ondersteunt u met een helder stappenplan in de ontwikkeling naar duurzame inzetbaarheid -of anders gezegd: naar organisatie – en mens vitaliteit. Het reproduceerbare gezondheidsonderzoek en onze groepsgewijze en individuele dienstverlening passen uitstekend in een duurzame inzetbaarheids- en vitaliteitsbeleid.

Samen met onze samenwerkingspartners ondersteunen wij u, vanuit één-loket-gedachte, met een volledig pakket. Onze voortgangsbewakingsmonitor zorgt ervoor dat u controle houdt op het proces.

Strategisch gesprekspartner

We zijn een strategisch gesprekspartner als het gaat om beleidsvorming, bijvoorbeeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. We wisselen graag van gedachten, inspireren en motiveren mens en bedrijf om het beste uit zichzelf te halen!

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching, aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Nieuwsgierig geworden naar het thema duurzame inzetbaarheid en hoe u dit verbetert binnen uw organisatie? Leer ons beter kennen, ontdek meer over de manier waarop wij organisaties verder helpen of neem direct contact met ons op via het contactformulier.