Gezondheidsonderzoek

Gezonde vitale medewerkers zijn optimaal en duurzaam inzetbaar. Ze zijn de drijfveer achter een gezond bedrijf. Heeft u als bedrijf voldoende inzicht in de gezondheid, vitaliteit en bevlogenheid van uw medewerkers? En heeft uw medewerker hier zelf voldoende inzicht in? En wat is de rol van uw medewerker als het gaat om gezondheid en vitaliteit? Hoe gaat u als bedrijf daarmee om? In een gezondheidsonderzoek komen vragen als deze aan bod. De antwoorden erop zorgen voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op uw werkvloer.

Een gezondheidsonderzoek biedt waardevolle inzichten

Inzicht in zijn of haar eigen gezondheid en vitaliteit is voor veel medewerkers een belangrijke drijfveer om in actie te komen. Het gezondheidsonderzoek doet exact dat: met het verkregen inzicht over de gezondheid, vitaliteit, bevlogenheid binnen uw organisatie kunt u op organisatieniveau aan de slag.

Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

De inhoud van het gezondheidsonderzoek

Het gezondheidsonderzoek bestaat uit verschillende testen. Deze worden op maat samengevoegd tot een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO) voor de bouw- & inframedewerker of preventief medisch onderzoek (PMO) voor de overige branches. Beide bestaan uit gevalideerde vragenlijsten en digitale gezondheidstesten.

Uit de gegevens ontwikkelen wij, op basis van onze kennis en expertise, een prioriteitenanalyse volgens een stoplichtmodel. Vervolgens stellen we samen een actieplan op. Hierbij worden vanzelfsprekend externe en interne financiële middelen in ogenschouw genomen.

Met een terugkerende PAGO/PMO kan het resultaat in het verloop van meerdere jaren inzichtelijk worden gemaakt.

Duurzame inzetbaarheid in de bouw & infra

Ook binnen de Bouw- & Infra-sector volgen we onze missie om de medewerkers duurzaam inzetbaar te laten zijn. Dat doen we vanaf de start van hun opleiding tot aan hun pensionering, en zelfs daarna. Samen Gezond Bouwen is een unieke samenwerking tussen opleidingsbedrijven in de Bouw & Infra, Triple Dynamixs Preventie & Coaching en Arbodienst Richting.

Met hen werken we samen, want samen staan we sterk

Triple Dynamixs, geaccrediteerd Volandis
Doorzaam | Klant van Triple Dynamixs
Coöperatie Menzis - Gecertificeerd | Triple Dynamixs

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching, aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Richard Schüller | Triple Dynamixs

Richard Schüller

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Nieuwsgierig geworden naar een gezondheidsonderzoek en wat dit betekent voor uw organisatie? Leer ons beter kennen, ontdek meer over de manier waarop wij organisaties verder helpen of neem direct contact met ons op via het contactformulier.