Groepsgewijze preventie

Een actief beleid op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid wordt door medewerkers als bijzonder positief ervaren. Het draagt bijvoorbeeld bij aan een positieve werkbeleving. Wij helpen uw medewerkers vanuit hun eigen verantwoordelijkheid, rol en mogelijkheden om een optimale bijdrage te leveren aan het bewaken van hun eigen gezondheid. Daarmee leveren ze een belangrijke, zelfs onmisbare bijdrage aan hun eigen optimale en duurzame inzetbaarheid. Dit bereiken we onder andere door middel van groepsgewijze preventie in de vorm van (online) workshops, toolboxen, coaching on the job en E-learnings, die perfect aansluiten op een actief beleid.

Programma’s groepsgewijze preventie

Onze trainingen en opleiding vinden plaats in kleine groepen. dit bevordert het leereffect. De programma’s van onze groepsgewijze preventies bevatten onder andere deze onderdelen:

  • Invloed op Fysieke Belasting.
  • Werkdruk en werkstress, vriend of vijand.
  • Energiek aan het werk.
  • Samenwerken aan veiligheid.
  • Sterk in je werkschoenen staan.
  • Opleiding voor preventiemedewerkers / ergocoaches.
  • Vroegsignalering, specifiek voor Leidinggevenden.
Triple Dynamixs - Samenwerken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Workhop ‘Mijn duurzame inzetbaarheid’

Na de workshop heeft de deelnemer meer inzicht in de voordelen van en de eigen rol en verantwoordelijk binnen het thema duurzame inzetbaarheid. De deelnemers kunnen aan de slag met een persoonlijk actieplan.

Check on the Job

Onze coach is op vaste tijden bij u op bedrijfslocatie en adviseert medewerkers en leidinggevenden op hun eigen werkplek.

Ons aangrijpingspunt is de individuele mens en ligt in de verbinding van zijn/haar leef-, woon-, werk- en leeromgeving en de toenemende mate van zelfbewustzijn. Wij geloven zelfredzaamheid van individu en organisatie als het aankomt op preventie en oplossen van arbeids- en niet-arbeidsgerelateerde gezondheidsvraagstukken op het gebied van fysieke belasting, leefstijl en werkstress.

Wij zijn Triple Dynamixs Preventie & Coaching, aangenaam

Wij staan voor het leveren van topzorg met een kwaliteitslabel. Zodat we onze merkbelofte kunnen blijven waarmaken: we zijn onderscheidend in helderheid, functionele toepasbaarheid en borging!

Wij geloven dat gezondheid en vitaliteit dé voorwaarden zijn om optimaal te functioneren en presteren tijdens het sporten, en op het werk en in de vrije tijd. En dat het leidt tot optimale en duurzame inzetbaarheid en meer plezier op het werk en thuis. Een grote meerwaarde voor mens en organisatie.

Wij ondersteunen mens en organisatie in keten van zorgvraag tot zelfredzaamheid

Neem contact met ons op, we leren u graag beter kennen

Nieuwsgierig geworden naar groepsgewijze preventie en wat dit betekent voor uw organisatie? Leer ons beter kennen, ontdek meer over de manier waarop wij organisaties verder helpen of neem direct contact met ons op via het contactformulier.

Accreditaties & samenwerkingen

Coöperatie Menzis - Gecertificeerd | Triple Dynamixs
Triple Dynamixs, geaccrediteerd V&VN
Triple Dynamixs, geaccrediteerd KCKZ
Triple Dynamixs, geaccrediteerd CBR CCV Code 95
Triple Dynamixs, geaccrediteerd Volandis
Foodbase - Gecertificeerd | Triple Dynamixs